Što je web panel JaZnam?

U web panelu Jaznam možete slobodno izraziti svoje mišljenje, jer, ipak, mi smo agencija koja ima iskustva s najrazličitijim istraživanjima za čitav niz kompanija raznih profila, od najsnažnijih hrvatskih do neizbježnih multinacionalnih. Provodimo redovito i mnoga zanimljiva društvena istraživanja.

 

Web panel JaZnam čini skupina ljudi koja želi sudjelovati u online anketama u kojima ima mogućnost izraziti svoje mišljenje o novim i postojećim proizvodima na tržištu, o raznim reklamama, mobilnim paketima ili pakiranjima ... To je također i mjesto na kojem ćete nam povjeriti u koje sve svrhe koristite internet ili različite druge tehnologije.

 

Teme naših istraživanja su raznolike, tako da je i sudjelovanje samo po sebi već vrlo zabavno, ali ćete za suradnju biti i nagrađeni. Kod rješavanja svake ankete dobivate bodove (broj bodova za svaku anketu je naveden prije početka rješavanja ankete). Dakle, što više anketa ispunite – tim više bodova dobivate.

 

I ne brinite, Valicon je istraživačka kompanija, što znači da u potpunosti poštuje sve zakone o zaštiti osobnih podataka koji se koriste isključivo u svrhe istraživanja.

 

 

Kako se sudjeluje u web panelu JaZnam?

Sudjelovanje u web panelu JaZnam je vrlo zabavno i jednostavno.

 

1. Na web panel se možete prijaviti direktno preko web stranice postani član ili preko regrutacijskog linka koji Vam je poslao prijatelj, čime će on biti nagrađen sa 10 bodova svaki put kada popunite anketu u toku prve 4 godine Vašeg članstva. Prilikom prijave Vas ćemo nagraditi sa 100 bodova koji se mogu iskoristiti na više načina. Više o sistemu nagrađivanja pogledajte ovdje.

 

2. Kada postanete član web panela Jaznam, vrlo je važno da ispunite anketu o vašem profilu, tako da vas odmah možemo uključiti u naše istraživanje.

 

3. U web panelu Jaznam sva komunikacija odvija se putem e-maila, dakle nema profila gdje bi se trebali upisivati (logirati).

 

4. Ako ste odabrani za određeno istraživanje, mi vam pošaljemo poruku putem e-maila, koja također sadrži linkove za ankete i sve potrebne informacije o vama:

  1. pristup osobnim podacima
  2. stanje bodova
  3. informacije o nagradama
  4. mogućnost ispisa iz panela. …

5. Na našoj web stranici www.jaznam.hr naći ćete sve potrebne informacije za članove, objave rezultata proteklih istraživanja, informacije o nagradnim aktivnostima, nagrađenima ….

 

 

Vaše mišljenje za nova rješenja!


 

esomar valicon 

Pristup profil podacima

Brza anketa

Kako ocjenjujete izgled web stranice JaZnam?