Web panel JaZnam svoje članove nagrađuje sa JaZnam bodovima.

 

Vrijednost 100 bodova iznosi 7,5 kn.

 

1. Prve bodove dobivate prilikom prijave na panel, pri čemu Vam poklanjamo 100 bodova.

2. Poklanjamo Vam dodatnih 10 bodova za svaku anketu koju popuni 'prijatelj' koji se na panel prijavi preko Vašeg regrutacijskog linka koji smo Vam poslali na e-mail prilikom prijave, a kasnije ćemo Vam ga slati u svakom pozivu za sudjelovanje u istraživanju. Pravo na dodatne bodove imate tokom prve 4 godine članstva Vašeg 'prijatelja' (vrijedi za prijatelje učlanjene poslije 10. lipnja 2014. godine).

3. JaZnam bodove dobite će te za svaku popunjenu online anketu. Bodovi koje će te dobiti za popunjavanje određene ankete zavise od dužine ankete, što će biti navedeno u pozivu za svaku anketu koji Vam šaljemo putem elektronske pošte (e-mail).

 

Što više anketa popunite, više bodova osvajate.

 

Kako iskoristiti JaZnam bodove?

Kao član panela JaZnam bodove možete iskoristiti tako što će te ih zamjeniti za vaučere (vrijednosne bonove) ili ih zamjenite za sudjelovanje u nagradnom izvlačenju.

 

1. Na svakih 1350, 2700, ...  bodova možete izabrati opciju zamjene za vaučere za kupovinu (u određenim trgovinama mješovitom robom).

 

U svakom trenutku možete provjeriti stanje bodova ili pristupiti Vašim korisničkim podacima. Potrebno je da u djelu Pristup profil podacima unesete Vašu e-mail adresu i dobiti ćete poruku sa Vašim profil podacima.Također, ovi podaci će Vam biti poslani pri svakom pozivu za anketu.

 

Online katalog, u kojem možete zamjeniti svoje bodove, biti će aktivan tri puta godišnje (u dolje navedenim terminima).  Ako ste do navedenih termina skupili minimalno 1350 bodova (100 kn) poslati ćemo Vam katalog JaZnam u kojem možete svoje bodove mjenjati za nagrade(poklon bonovi za trgovine DM, Konzum, Müller, ZooPlus ili donacija Crveni Nosevi Klaunovidoktori). JaZnam bodova. Katalog će biti aktivan tijekom određenih mjeseci u prvoj polovici mjeseca, a nagrade ćemo vam isplatiti najkasnije 15. u idućem mjesecu.

 

Isplate se vrše:

1. u mjesecu travnju (za zahtjeve pristigle od 5. do 15. travnja),

2. u mjesecu kolovozu (za zahtjeve pristigle od 5. do 15. kolovoza),

3. u mjesecu prosincu (za zahtjeve pristigle od 5. do 15. prosinca).

 

Kao član panela JaZnam bodove možete zamjeniti za bonove (minimalan iznos je 100 kn - 1350 bodova).

 

 

Pristup profil podacima

Brza anketa

Kako ocjenjujete izgled web stranice JaZnam?